Vi sitter i samma bil.

Nu är jag tillbaka från bloggjullov och påväg till Stockholm med bara bra personer i bilen. Där ska vi gå på museum, secondhandrunda och stan. Så ska vi äta god mat och ha kvalitétshäng. På lördag bär det av till Aix-en-Provence i fyra månader med med 28 kilo solglasögon och vårjackor i bagaget. Tänkte leva i nuet och krama ur de sist dropparna ur favoritpersonerna innan dess.

 
 
 


Kommentarer
Jullan

Åh, det kommer bli så bra lovisa! En sån jäddra liten trevlig och mysig stad som Aix har jag knappt aldrig vart i! Tänk bara när vi tog dom där 1 € rödvinsdrinkarna, eller åt fransk caféfrukost bredvid tanterna och hängde i den fantastiska secondhandbutiken!
Du får lova att blogga typ jämt.
puss å kraam!

Svar: Tack för peppen Jullan! Jag vissst är det en stad lite utöver det vanliga. Har redan återupplevt 1€vinet och secondhand, känns coolt att sist jag var här var det på vår fantastiska luffs och nu liksom bor jag här. Ska blogga så jag spricker.
Lovisa

2013-01-02 @ 12:26:49
kakis

Hoppas flygresorna har gått bra! Bra sistahelg med dig har det varit och jag ser asigt mycket fram emot att hälsa på dig! Tror jag kommer bli din trognaste stalker för här är allt tomt utan dig. KRAM

2013-01-05 @ 15:59:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0