Där under träden bakom stängslet finns en stig för dig.

Vad gör man när man, efter en hel dags pluggande i biblioteket, inser att frågan man formulerat inte håller måttet? Att massa timmar gått åt till att underbygga en fråga som inte är relevant till ett seminarie som dessutom fungerar som tenta. 
 
Jo man tar buss 513 till Analysvägen och går genom ett industriområde till en parkeringsplats. Därifrån  går man sen fortfort runt Delsjön och lyssnar på hög musik även fast det regnruskar. Man luktar på höstkrispet och hejjar på förbipasserande. Och man fortsätter gå fast en av dem säger att slingan är sex och en halv kilometer och det blir mörkt om en halvtimme. Och man fortsätter gå när regnet går från dugg till strid ström till ösregn och jackan läcker. 
 
 
När man kommer hem duschar man bort det kalla, tar på sig raggsockar och pyjamasbyxor. Sen äter man ostmackor med paprika och dricker te samtidigt som ens roomiesar lagar mat. Och man tittar lite mer på frågan, bestämmer morgondagens pluggdejt på kafé och tänker att det löser sig. Sen tänder man ljus och tittar på senaste avsnittet av Homeland.  
 
 
 


Kommentarer
Jullan

Alltså dethär kommer du klara av såhilma bra Lovisa!! Grymt stämningsfulla bilder också, du är så duktig! Puss på dig, hoppas jag kan komma till dig snart!

2013-10-08 @ 22:00:54
URL: http://juliaiskogen.blogg.se
lojsan

åh nu önskar jag lite att jag hade gått med i skogen! och snajzig blogg, hihihi. puss!

2013-10-10 @ 17:26:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0