Andra och tredje dagen av folkhögskola.

Färnebo folkhögskola var ganska mycket som en egen värld där allt vad heter utseendehets och stress bannlysts. Dagarna byggs mycket upp kring gemenskapen i frukost, kaffe, lunch, kaffe och middag. Skolan handlar inte bara om intressanta utvecklings- och rättvisefrågor utan också om hur klassen ska leva tillsammans i kollektivet. De har precis varit i Ecuador tre månader och jobbar mest sina självständiga efterarbeten nu. Himla passande dagar att vara gäst för då kunde jag vara lite delaktig i deras arbete men också göra nyttiga saker som att ringa försäkringsbolag och leta hyresgäster.  

Axelina och Kattis delar rum i Mejjan, ett av de två husen i kollektivet. 


De har inrett sitt rum till världens mysigaste med loppisfynd och kuddhav.


Kattis klippte film som en del av sitt efterarbete. 


Axelina preppade kvällste i kollektivköket. Hon jag och Kattis såg på Eva och Adam på youtube och nostalgireste tillbaka till tidigt tvåtusental.Kvaliten i dessa två personer alltså. ♥
 
 
 
 
 


Kommentarer
90s bitch

Är genuint asglad över att du hälsade på. Eva och Adam säsong 2 avslutad. När kommer nästa liksom? Saknar dig redan så att det gör ont. Ser fram emot alla idylliska bilder från Paris som du kommer ta... Sa jag att du är den bästa jag vet?

Svar: Haha jag med 90s bitch! underbart, ska introducera denna för florent i Paris. Är på 5e avsnittetisch. Men åh nu börjar jag gråta. Du är den bästa jag vet och kommer sakna dig så. himla. mycket. Men ses snart!
Lovisa

2014-04-05 @ 09:29:12
Rocker från Nora

Kom tillbaka! Det var så kul att ha dig här. Ha det bäst i Paris, vi kommer sakna dig. Saknar dig redan i och för sig!

Svar: Åhåh jag vill! Hänger mycket med er i mitt huvud iallafall. Tack norarockerN!
Lovisa

2014-04-05 @ 13:24:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0