Phu.

Sedär. Det löste ju sig alldeles fint. Som tack för er väntan får ni en bild på en frukost som jag och Julia åt i Aix när vi tågluffade förbi ett dygn i september. 



Kommentarer
kakish

tyypiskt! Jag har ju missat massa inlägg för jag tror att bloggen inte är kopplad till bloglovin längre kanske?? Det har inte dykt upp nåt där iaf. Det ser ju väldigt fint ut! Du är söt och jag längtar efter dig!

Svar: nejdu. Jag har inte gjort nåt själv för att koppla den dit, mest bara varit väldigt oaktiv några dagar, vet inte om det påverkar... puss, saknar dig!
Lovisa

2013-05-09 @ 20:15:19
Cecilia

allt ser så fint ut! är aspepp på att gå den kursen själv nån gång, typ nästa vår kanske. om jag inte hakar på laxen på nån form av globala-frågor-reskurs. STÄMMER DET ATT MAN KAN GÅ RIDNING!?!?!??! hade varit fat cool. plus: äru någe bättre på franska? puss!

Svar: Åh tack du. GÖR DET BARA! den är underbar på alla sätt! fast laxens kurser låter också bra såklart. Asså tror man kan välja ridning men man måste va typ minst 5 pers för att de ska köra den kursen så ingen har gjort det i år (tror inte nån valde det i år). Men testa :D och jajemen! visst är jag bättrem hamnade på "C1" som ändå är avancerad nivå. behöver dock jobba eller hänga ett tag här för att bli lite mer flytande och få bättre självförtroende i snacket. puss!
Lovisa

2013-05-11 @ 18:08:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0